Schoonheidssalon Live

Met schoonheidsspecialiste Lisanne van Brummelen

Over Schoonheidssalon Live

Tijdens mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste was het voor mij al snel duidelijk dat ik dit vak zou willen uitoefenen in mijn eigen salon. Direct na mijn opleiding kreeg ik de mogelijkheid om een salon te starten in een kamer, in mijn ouderlijk huis. Daarnaast ben ik ruim een jaar werkzaam geweest bij een andere salon in Veenendaal, waar ik erg veel ervaring heb opgedaan.


De wens om een eigen salon aan huis te hebben werd groter. In november 2016 hebben mijn man en ik een huis kunnen kopen met de gedroomde ruimte voor een eigen salon. Door een uitgebreide verbouwing van die ruimte hebben we een prachtige salon kunnen creëren . De nieuwe salon is geopend op 25 november 2017. Iets wat klein is begonnen, is nu uitgegroeid tot een moderne en professionele salon waar u terecht kunt voor ontspannende gezichtsbehandelingen, lichaamsmassages, huidverbetering, persoonlijk advies en verschillende make-up producten.


Binnen mijn werkwijze staat persoonlijke aandacht voor u centraal. Tijdens de eerste behandeling bespreken we uw wensen en ga ik door middel van een huidanalyse bepalen waar uw huid behoefte aan heeft. Op deze manier kan ik u adviseren over een geschikte behandeling voor uw huid en hoe u het resultaat van de behandeling thuis het beste kunt voortzetten. Ik neem de tijd voor u en er is ruimte voor vragen en advies. Zo kunnen we samen werken aan een nieuwe, frisse en gezonde huid.


Ik hoop u binnenkort te mogen ontvangen in de salon!   Bel of  mail mij voor een introductie behandeling.

Gezichtsbehandelingen

Korte basis en lange intensieve gezichtbehandelingen.

Losse behandelingen

Wilt u specifieke onderdelen in een behandeling of juist alleen een los onderdeel?

Producten

Professionele merken ondersteunen schoonheidssalon Live.