Lisanne van Brummelen

U bent welkom bij Schoonheidssalon Live.

Uw schoonheidsspecialiste Lisanne van Brummelen

Ik ben Lisanne van Brummelen en mag mij sinds 2015 schoonheidsspecialiste noemen.
De opleiding tot schoonheidsspecialiste heb ik gevolgd bij Amice te Barneveld en heb ik in de zomer van 2015 met succes afgerond.


Van jongs af aan is er bij mij de droom geweest om iets te gaan doen op het gebied van uiterlijke verzorging. Tijdens mijn middelbare school periode is dit langzaam naar de achtergrond verschoven en ben ik na de HAVO gestart met een sociale studie. Al snel merkte ik op dat dit vakgebied niet mijn volledige interesse had. Bij het nadenken over een andere opleiding kwam ik steeds weer uit bij de uiterlijke verzorging en ben ik uiteindelijk gestart met de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Dit was een schot in de roos. De lessen over het menselijk lichaam en de praktijklessen vond ik erg interessant. Tijdens die praktijklessen moest ik regelmatig verschillende modellen meenemen. Ik merkte dat ik het heerlijk vond om mensen in de watten te leggen en ze te kunnen helpen met het verbeteren van hun huid.

Het vak is mijn passie geworden en ik geniet ervan om te zien dat mensen tevreden en ontspannen de salon verlaten. Zeker in een tijd als deze, waarin de meeste mensen een volle agenda hebben en stress op de loer ligt, vind ik het heerlijk om bij te kunnen dragen aan een moment van volledige rust en ontspanning. Om kwaliteit te kunnen bieden blijf ik mij ontwikkelen door regelmatig trainingen en cursussen te volgen.

Ik hoop u binnenkort te mogen ontvangen in de salon!  Bel of  mail mij voor een introductie behandeling.


"Voor mij is het altijd een feestje om naar de schoonheidsspecialist te gaan. Maar bij Lisanne helemaal, want dan weet ik dat het goed komt. Ze werkt zorgvuldig en heeft echt liefde voor haar vak! En ze is een ‘kei’ in het modelleren van je wenkbrauwen. Als zij helemaal tevreden is mag je pas naar huis!"

Nynke van de Hoef

Gezichtsbehandelingen

Korte basis en lange intensieve gezichtbehandelingen.

Losse behandelingen

Wilt u specifieke onderdelen in een behandeling of juist alleen een los onderdeel?

Producten

Professionele merken ondersteunen Schoonheidssalon Live.