Intensieve gezichtsbehandelingen

Het aanpakken van een specifiek huidprobleem

Intensieve gezichtsbehandelingen

Door in een persoonlijke behandeling uw huid de juiste aandacht te geven kan ik u, als schoonheidsspecialiste, helpen uw huid weer fris en nieuw te maken. Hieronder ziet u meerdere intensieve gezichtsbehandelingen die zorgen voor een gezonde uitstraling van uw huid. Staat uw specifieke wensen pakket er niet bij? Neem alsnog contact op en ik neem uw wensen graag met u door.

Ik hoop u binnenkort te mogen ontvangen in de salon!  Bel of  mail mij voor een introductie behandeling.


‘Express Beautifier’ – Intensieve vochtbehandeling (+-  60 min) | € 57,50

Goede vochtbalans is de basis van een stralende huid. Doordat de huid regelmatig wordt blootgesteld aan bijvoorbeeld warmte, zonlicht, airconditioning en een warme douche kan de vochtbalans verstoord raken en trekkerig aan gaan voelen. Tijdens deze behandeling ligt de focus op het herstellen van de vochtbalans en een frisse, stralende huid op iedere leeftijd.

Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype, maar vooral voor de huid die trekkerig aanvoelt en een craquelé uiterlijk heeft. 


Invulling van de behandeling: reiniging, peeling en lotion, priming, crystal ball massage gezicht, skin nova serum, massage van gelaat schouders en decolleté, masker, gezichtsverzorging. 


‘Anti-Stress’ – Detox behandeling (+- 75 min) | € 64,50

Vermoeidheid, dagelijkse stress, een drukke levensstijl, vervuiling... Als de huid oververmoeid is, is ze niet meer in staat afvalstoffen af te voeren en wordt de huid dof, mat en energieloos. Met deze behandeling wordt de huid verwent met een zachte, natuurlijke detox  en overladen met plantaardige extracten voor intensieve voeding.

Deze behandeling is onder andere geschikt voor mensen met een grauwe en vermoeide huid, mensen die gerookt hebben, veel stress hebben of mensen met een onzuivere huid.


Invulling van de behandeling: reiniging, peeling en lotion, verwijderen van onzuiverheden, priming, crystal ball massage gezicht, skin nova serum, massage van gelaat schouders en decolleté, crème masker, gezichtsverzorging.‘Anti-Aging Specialist’ – Intensieve anti-aging behandeling (+- 75 min) | € 70,50

Stress, schadelijke stoffen, UV straling, onvoldoende slaap; allemaal oorzaken die vroegtijdige huidveroudering als gevolg hebben. Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van twee intensieve maskers, waardoor de huid zichtbaar een voelbaar verbetert. Het resultaat is een jeugdige en stralende huid, die veerkrachtiger, gladder en frisser is.

Deze behandeling is geschikt voor mensen die te maken hebben met (vroegtijdige) huidveroudering.

Invulling van de behandeling: reiniging, peeling en lotion, priming, crystal ball massage gezicht, bio fleece masker, massage van gelaat schouders en decolleté, crème masker, decolleté concentrate, gezichtsverzorging. 


Gezichtsbehandelingen

Korte basis en lange intensieve gezichtbehandelingen.

Losse behandelingen

Wilt u specifieke onderdelen in een behandeling of juist alleen een los onderdeel?

Producten

Professionele merken ondersteunen schoonheidssalon Live.