Korte basis behandelingen

Het begin van een stralende en gezonde huid

Basis gezichtsbehandelingen

Als schoonheidsspecialiste geef ik u graag de volledige aandacht in een persoonlijke behandeling. Hieronder ziet u twee gezichtsbehandelingen die de basis vormen voor een gezonde uitstraling van uw huid. Overigens makkelijk uit te breiden met losse behandelingen.

Ik hoop u binnenkort te mogen ontvangen in de salon!  Bel of  mail mij voor een introductie behandeling.


‘Touch Up’ – Korte behandeling (+- 30 min) | € 36,50

De ‘Touch Up’ is perfect voor mensen die weinig tijd vrij kunnen maken in hun agenda, maar wel graag hun huid regelmatig willen laten reinigen. Door deze behandeling van een half uur kunt u toch genieten van een frisse, gereinigde huid. Een korte, maar effectieve touch up!

Invulling van de behandeling: reiniging, peeling en lotion, crème masker, gezichtsverzorging.


‘Fresh Skin’ – Basisbehandeling (+- 45 min) | € 45,50

Heeft u behoefte aan een oppepper voor uw huid en een ontspannen moment voor uzelf? Dan is de ‘Fresh Skin’ behandeling iets voor u. Het is een basisbehandeling waarin uw huid gereinigd en verzorgt wordt met de heerlijke producten van Juvena. Daarnaast kunt u genieten van een ontspannende massage van gezicht, schouders en decolleté. Na deze behandeling voelt uw huid weer fris aan en verlaat u de salon met een uitgerust en verzorgd gevoel. 

Deze behandeling is geschikt voor mensen die hun huid een oppepper willen geven door een uitgebreide reiniging en vooral even een ontspannen moment voor zichzelf nodig hebben.


Invulling van de behandeling: reiniging, peeling en lotion, massage van gelaat schouders en decolleté, crème masker, gezichtsverzorging. 


Bekijk de intensieve gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Korte basis en lange intensieve gezichtbehandelingen.

Losse behandelingen

Wilt u specifieke onderdelen in een behandeling of juist alleen een los onderdeel?

Producten

Professionele merken ondersteunen schoonheidssalon Live.